REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI
«Devino si tu membru al comunitatii Eau Thermale Avene!»

Perioada de desfășurare concurs: 3 septembrie 2020, ora 00:01 - 31 octombrie 2020, ora 23.59

Sectiunea I. Organizatorul Concursului

I.1. Organizatorul Concursului «Devino si tu membru al comunitatii Eau Thermale Avene!» (denumit in continuare “Concursul”) este MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in Bucuresti, str. Av. Popisteanu nr. 54A, cladirea 2, Expo Business Park, etaj 7, sector 1 Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J40/154/2020, Cui 25575689, reprezentata de dna. Iris Matei, Administrator,

II.1. Prezentul Concurs se desfăşoară în conformitate cu dispoziţiile legale cuprinse în Ordonanţa Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, actualizată, şi are ca scop promovarea şi creşterea volumului de vânzări ale produselor comercializate de Organizator.

Sectiunea III. Aria si durata de desfasurare a Concursului

III.1. Concursul va avea loc in perioada 3 septembrie 2020, ora 00:01 - 31 octombrie 2020, ora 23.59 inclusiv, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial.

III.2. Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul platformei online Eau Thermale Avene Romania: myavene.eau-thermale-avene.ro.

Sectiunea IV. Dreptul de participare

IV.1. Poate participa la Concurs orice persoana fizica cu domiciliul sau cu resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului si care indeplineste urmatoarele conditii:

La Concurs NU au dreptul sa participe:

IV.2. Participarea la acest Concurs implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament Oficial.

IV.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui Participant care nu respectă Regulamentul Oficial sau care este suspectat de fraudă, fără a avea obligaţia de a o demonstra cu probe.

IV.4. Termenii si conditiile prevăzuți în prezentul Regulament Oficial (“Regulament Oficial”) pentru desfășurarea Concursului sunt obligatorii pentru toți Participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul Oficial sau de a suspenda sau întrerupe Concursul, fără drept de compensare, orice modificare, suspendare sau întrerupere urmând a se comunica în prealabil pe site-ul myavene.eau-thermale-avene.ro/regulament.

IV.5. Regulamentul Oficial este disponibil în mod gratuit oricărui Participant pe site-ul myavene.eau-thermale-avene.ro/regulament.

Sectiunea V. Modalitatea de desfasurare a Concursului

V.1. Pentru a se putea inscrie valabil in Concurs, fiecare Participant trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii exprese, in mod cumulativ:

V.2. Vor fi considerate valabil inscrise in Concurs inscrierile inregistrate in platforma online in perioada concursului mentionata. Dupa aceasta data inscrierile nu se vor lua in considerare. Inscrierile care vor contine un limbaj indecent, cu expresii obscene si/sau licentioase si care nu respecta cerinta descrisa in prezentul Regulament Oficial, vor fi anulate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice inscriere care nu respecta prevederile prezentului Regulament Oficial.

Sectiunea VI. Desemnarea castigatorilor si acordarea premiilor

VI.1. Toate inregistrarile din platforma myavene.eau-thermale-avene.ro care respecta, cumulativ, conditiile de participare mentionate in Sectiunea V, vor intra automat in etapa de extragere a castigatorilor. Participantii pot inscrie mai multe bonuri fiscale pentru a avea mai multe sanse de castig. In situatia in care se constata inscrierea repetata a aceluiasi bon fiscal, bonurile fiscale identice vor fi eliminate in totalitate inainte de desemnarea castigatorilor.

Numarul total al zilor de desfasurare a campaniei este de 59 zile , iar castigatorii premiilor vor fi desemnati in mai multe etape, dupa cum urmeaza:

1 AVENE APA TERMALA SPRAY 300ML
2 AVENE ANTI-ROSEATA LAPTE DEMACHIANT 400ML
3 AVENE LOTIUNE MICELARA 500ML
4 AVENE CLEANANCE GEL DE CURATARE 200ML
5 AVENE CLEANANCE COMEDOMED 30ML
6 AVENE GEL EXFOLIANT 75 ML
7 AVENE MASCA HIDRATANTA 50ML
8 AVENE HYDRANCE AQUA GEL 50ML
9 AVENE FLUID SPF 50+ FP 50ML
10 AVENE SPORT FLUID SPF50+, 100ML
11 AV COUVRANCE PUDRA MOZAIC TRANSLUCIDA, 10G
12 AVENE COUVRANCE RUJ NUANTA ROSU 3G
13 AV COUVRANCE MASCARA NEGRU, 7ML
14 AV A-OXITIVE CREMA DE OCHI 15ML
15 AV A-OXITIVE CREMA DE NOAPTE 30 ML
16 AVENE CREMA NUTRITIVA COMPENSATOARE 50ML
17 AVENE SPRAY SPF 50+*200ML NOU
18 AVENE GEL CREMA REPARATOR DUPA PLAJA 400ML
19 AVENE TRIXERA NUTRITION GEL DE DUS*500ML
20 AVENE TRIXERA NUTRITION LAPTE 400ML
21 AVENE MEN BALSAM DUPA RAS 75 ML
22 AVENE MEN SPUMA PENTRU RAS 200 ML
23 AVENE PEDIATRIL GEL SPUMANT 500 ML
24 AVENE XERACALM DEFI A.D. CREMA, 200 ML
25 AVENE SPRAY SPF 50+ *200ML -

Produsele de mai sus sunt cu titlu de prezentarea, acestea pot suferi modificari in interiorul gamei, dar numarul total ramane neschimbat (25 bucati/premiu x 5 castigatori)

VI.2. Se vor realiza 7 extrageri pentru desemnarea unui castigatorilor. In total vor fi 7 castigatori, fara rezerve.

VI.4. Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul Concursului este de aproximativ 2.900 euro, TVA inclus.

VI.5. Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiului oferit în cadrul acestui Concurs sau schimbarea parametrilor acestuia.

VI.6. Premiile revin numai Participantilor desemnati castigatori si nu pot fi transmise unor terte persoane.

VI.7. Pentru evitarea oricarui dubiu, un Participant la Concurs poate castiga mai multe premii, daca s-a inregistrat pe platforma cu mai multe bonuri fiscale.

Sectiunea VII. Publicarea castigatorilor. Validarea castigatorilor. Intrarea Castigatorilor in posesia premiilor

VII.1. Castigatorii premiilor vor fi desemnati dupa cum urmeaza:

Pentru validarea premiului, castigatorii trebuie sa transmita in 72 de ore de la publicarea listei cu castigatori: numele complet, dovada bonului fiscal online si offline, numarul de telefon si adresa de livrare unde se va trimite premiul.

Fiecare castigator va fi contactat prin email si telefon, pentru a fi anuntat despre castigarea premiului, in termenul mai sus mentionat.

VII.2. Organizatorul va anula premiile in urmatoarele cazuri: (i) daca datele solicitate nu sunt comunicate in termenul de 72 de ore (ii) daca datele de contact nu au fost trimise in termenul de 72 de ore, sau (iii) daca Organizatorul nu reuseste sa ia legatura cu castigatorul premiului, in termen de maxim 5 zile calendaristicede la momentul anuntarii castigatorilor.

VII.2. In cazul in care datele solicitate nu sunt comunicate in termenul anterior mentionat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile.

VII.3. Pentru ca un Participant să poată fi validat drept câștigător al Concursului, este necesară îndeplinirea cumulativa a următoarelor condiții:

VII.4. Premiul va fi expediat prin curier pe cheltuiala Organizatorului, la adresa specificata de castigator, astfel cum aceasta a fost comunicata Organizatorului.

VII.5. Orice eroare și/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate de catre Participanti Organizatorului nu atrage răspunderea acestuia, acuratețea datelor de contact furnizate de Participanți fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici în cazul în care un Participant desemnat câștigător nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numărului de telefon incorecte / incomplete.

VII.6. Organizatorul se obligă să calculeze, să declare şi să vireze la bugetul de stat impozitul datorat pentru premiile acordate, in cazul in care valoarea acestora depaseste suma de 600 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de altă natură, în legatură cu premiile acordate revin în exclusivitate Participanţilor validaţi drept câştigători. Pentru plata impozitului de către Organizator, câștigătorii premiilor cu o valoare mai mare de 600 lei au obligația de a comunica în scris Organizatorului, codul numeric personal.

VII.7. Odată ce premiul este înmânat, Organizatorul este liberat faţă de câştigător de orice obligaţie născută în temeiul prezentului Regulament Oficial.

Sectiunea VIII. Protectia datelor cu caracter personal

VIII.1. Organizatorul se obligă să respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (,,GDPR”) pe durata Concursului şi ulterior. Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale Participanţilor la prezentul Concurs şi să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial şi legislaţiei în vigoare.

VIII.2. Datele personale colectate, respectiv numele si prenumele, varsta, localitatea, plus adresa de email cu care se face inscrierea in Concurs, numele si prenumele, telefonul si adresa castigatorilor vor fi colectate și folosite în scopul aratat la Sectiunea II din acest Regulament Oficial, respectiv inscrierea participantilor la Concurs si acordarea premiilor, plus in scopuri de marketing.

Participarea dumneavoastră la Concurs este voluntară si are ca temei legal consimtamantul dumneavoastra, manifestat prin inregistrarea pe platforma myavene.eau-thermale-avene.ro. Drept urmare, dumneavoastră decideți dacă ne oferiți datele dumneavoastră cu caracter personal, prin inscrierea in Concurs si comunicarea acestora in cazul in care ati fost declarat castigator. Astfel, in situatia in care nu doriti sa ne furnizati datele necesare in vederea validarii castigatorilor, societatea se afla in imposibilitatea acordarii premiilor.

VIII.3. Nu vom publica pe site-ul nostru web fotografia sau alte date cu caracter personal ale câștigătorilor Concursului, cu excepția numelui și a premiului câștigat, în conformitate cu prevederile legale din Ordonanța Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

VIII.4. Organizatorul va prelucra datele dumneavoastra personale pe intreaga durata a Concursului, precum si ulterior pentru o perioada de 36 luni de la terminarea Concursului pentru furnizarea de informarii promotionale si de marketing cu privire la produsele Pierre Fabre – Eau Thermale Avene.

VIII.5. La datele personale menționate anterior va avea acces MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L.. Organizatorul va dezvalui numele si prenumele, adresa de domiciliu si telefonul castigatorilor catre societatile Fastius Curier sau DPD, care vor asigura livrarea premiilor. Organizatorul poate dezvălui datele cu caracter personal furnizate de Participanţi către autorități publice, la solicitarea expresă și în scris a acestora sau în cazul în care există suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni.

VIII.6. MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L., in calitate de organizator si utilizator a serviciilor online, nu colecteaza si nu obţine informații referitoare la conţinutul datelor publicate pe Facebook şi la utilizarea acestora de către Facebook. Prin inscrierea in Concurs, datele dumneavoastra personale pot fi utilizate de Facebook. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a Facebook la adresa https://www.facebook.com/policy.php.

VIII.7. În temeiul dispozițiilor legale, beneficiați de următoarele drepturi în legătură cu datele dumneavoastră personale:

  1. Dreptul de acces la datele personale și de a solicita o copie a acestora;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete;
  3. Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate care vă privesc, în măsura posibilului și în conformitate cu legile aplicabile;
  4. Dreptul de a vă retrage, în orice moment, consimțământul acordat pentru această prelucrare, fara a fi afectata legitimitatea prelucrarii inainte de data retragerii consimtamantului;
  5. Dreptul de a obține restricționarea prelucrării, în cazul în care se contestă exactitatea datelor prelucrate sau legitimitatea prelucrării;
  6. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată (creare de profiluri);
  7. Dreptul de a primi datele furnizate sau pe cele obsevate într-un format structurat și de a solicita transferul lor direct către alt operator;
  8. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării datelor cu Caracter Personal.

VIII.8. Pentru exercitarea acestor drepturi Participantii se pot adresa cu o cerere scrisă datată și semnată către MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L., Str. Av. Popișteanu, nr. 54A, Clădirea 2, etaj 7, Expo Business Park, sector 1, 012095, București Telefon 0372 502 200 sau comunicata pe email la adresa dpo@magnapharm.eu.

Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal poate fi contactata la telefon +40.318.059.211 sau email anspdcp@dataprotection.ro sau pe adresa București sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30.

În cererea formulată, Participantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

VIII.9. Pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate a MAGNAPHARM MARKETING & SALES SERVICES S.R.L., vizitati: www.magnapharm.eu.

Sectiunea IX. Litigii

IX.1. Eventualele litigii apărute între Organizator şi Participanţii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente de la sediul Organizatorului.

Secțiunea X. Diverse

X.1. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea şi nu va putea fi implicat în nicio modalitate în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra Premiilor.

X.2. Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata de taxe sau a altor obligaţii financiare legate de Premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanelor câştigǎtoare.

X.3. În cazul în care Organizatorul constată ca un câştigător nu a îndeplinit şi/sau nu a respectat condiţiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a suspenda oricând drepturile şi beneficiile ce revin câştigătorului, fără ca Organizatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată respectivului câştigător. În cazul în care Organizatorul constată asemenea situaţii dupã ce premiul a fost deja acordat, respectivul câştigător va restitui Organizatorului valoarea Premiului şi cheltuielile aferente suportate de Organizator în legatură cu aceasta.


ORGANIZATOR,
MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L.,

Administrator IRIS MATEI